Викат бившия кмет на Хасково в полицията

08:07, 03 авг 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Бившият кмет на Хасково Георги Иванов вчера е бил призован да се яви в полицията, за да разкаже каквото знае за пожара в ретро автосалона", каза директорът на ОД на МВР Хасково Ангел Цанков в ефира на БТВ. Както вече съобщихме , вчера сутринта около 4.40 ч възникна пожар в автосалона, където са ретро автомобилите на Георги Иванов. Шоурумът е единствен в България и се води на фирма, а в Хасково се говори, че е собственост на Георги Иванов, който бе кмет на областния град 16 години. 

Пред Topnovini.bg Георги Иванов и синът му Станислав Иванов, депутат от Реформаторския блок изразиха съмнение, че палежът ще бъде разкрит. Бившият градоначалник определи случило се като предупреждение, а депутатът заяви, че причините за пожара не са икономически.

Вчера вече са били викани хора от охраната и други лица свързани с автосалона на разпит в полицията. Topnovini.bg научи, че разследващите са иззели записите от видеокамери, но те не са допринесли с нищо за изясняване на случая. Според запознати на тях не се виждало нищо. Въпреки това остава основната версия, че се касае за умишлен палеж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама