Пребитият комик бате Николай: Чувствам се имигрант в собствената си държава

12:09, 03 авг 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вечерта на 22 юли известният актьор Николай Николаев - Бате Николай очаква осиновения си син Митко на гости в къщата, където той живее във Вакарел. На път за жп гарата, обаче, вместо да посрещне щастлив сина си, момчето му се обажда изненадващо по телефона. Разтревожен от пиян мъж, който му откраднал телефона след заплаха с нож, Митко казал на актьора да звънне в полицията. Това разказа за преживения ужас наскоро бате Николай пред бТВ.

Пристигайки на гарата с колата си Николаев също е нападнат от пияния мъж. Нападателят Стоян Баджов нахлува през прозореца на колата с цел да ограби и него. 

"Повлече ме към перона на гарата, който е осветен, ама няма жив човек, и в това време ме бие. С ножа е успял да отреже една филийка месо от дланта ми, шиха ме, и отзад целият ми гръб е с прорезни рани”.

Боят, продължил със скокове върху гърдите, е прекъснат благодарение на появилите се две кантонерки и пазач, на които актьорът е изключително благодарен. 

Сега бате Николай е със счупени пръсти, пукнати ребра и прободни рани. 

А нападателят Стоян Баджов ще отговаря пред Темида за опит за грабеж, а ако бъде осъден, ще лежи в затвора максимум 10 години.

„Омерзен се чувствам, защото няма такава държава България – не съществува, аз се чувствам имигрант в собствената си държава”, огорчен е актьорът, вярващ в силата на смеха.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама