55 акта за силна музика и 31 за движение на каруци е съставила полицията в Сливен за месец

14:53, 03 авг 16 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За месец юли служители на Районно управление на МВР в град Сливен са съставили 338 акта по НОБС, свързани с нарушения  на търговска дейност, движение на ППС с животинска тяга,  нарушаване на нощната тишина, разпиляване на смет извън контейнерите за битови отпадъци, разхождане на кучета в забраните зони, липса на намордници, при по-големите породи, и други.      

55 от тях са за нарушаване на нощната тишина, от които 37 са в квартал „Надежда”. За силна музика и неизпълнение на полицейско разпореждане са задържани трима и са иззети  9 музикални уредби. 

По забраната за движение на превозни средства с животинска тяга на територията на града в РУ-Сливен, са съставени 31 акта. Полицейски служители са иззети 20 кошума, които са предадени са съхранение на Община Сливен.

109 акта са съставени по чл.27,ал.1  от НОБС за изхвърляне, изваждане и разпиляване на отпадъци, извън контейнерите за смет.

В РУ-Сливен е създадена организация, при която с всички законови сили и средства и с наличния ресурс да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на НОБС. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама