Емоционално посрещане на новия директор на СОУ „Св. Кл. Охридски“ (снимки)

16:16, 03 авг 16 25 1272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Много емоционално бе посрещната днес в СОУ „Св. Кл. Охридски“ Маргарита Манева, която от днес встъпи в длъжност като директор. Тя наследява на поста Юлияна Герасимова, която го ръководи в продължение на 26 години.



След подписването на трудовия договор на новия директор в Регионалното управление по образование двете дойдоха заедно в училището по изкуствата. Там 31-годишната Маргарита Манева бе посрещната от колегите си с менче с вода и здравец, с много поздравления, цветя и символични подаръци.

През последните три години тя бе помощник-директор там, а преди това учител по английски език.



В директорския кабинет Юлияна Герасимова връчи на своя наследник символи на училищното управление. Първият бе училищния звънец, но с пожеланието той да звучи само при откриването на учебната година и изпращането на абитуриентите, а през учебната година началото и края на часовете да се оповестяват с музика.



Другият символичен подарък бе парламентарен звънец, с който да въдворява ред, при необходимост, сред колектива,  който, според Герасимова, е достоен за парламента. Пясъчен часовник с пожеланието да цени времето, не само на хората, най-вече собственото си, защото ще има нужда не само да работи, но и да се чувства добре и в извънучилищна среда, бе другият подарък от бившия на новия директор. В заключения тя й връчи ключовете на училището с надеждата, че младият човек ще го води напред, нагоре. „Пожелавам й следващите 26 години тя бъде директор, който да води училището и всички идеи, които има, да се реализират. Считаме - не само аз, а и целият колектив, че наистина това е успешният избор за училище „Св. Кл. Охридски“. Много те обичаме и подкрепяме“, каза още Юлияна Герасимова при предаването на управлението на училището по изкуствата.



„Много ви благодаря. За мен е огромна чест. Надявам се да не ви разочаровам и оправдая вашето доверие“, каза развълнувана Маргарита Манева. Сподели, че не е очаквала такова емоционално посрещане.      

Очаквайте интервю с Маргарита Манева!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама