Нападение с нож в центъра на Лондон, убита е жена

07:16, 04 авг 16 / Свят 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Една жена е била убита, а няколко души - ранени при атака с нож в центъра на Лондон, в близост до Британския музей, съобщива Би Би Си, като се позовава на полицията. Не се изключва версията за терористична атака.

Нападението е станало късно снощи, полицията е била повикана малко след полунощ българско време. Полученият по телефона сигнал бил за мъж, който напада с нож непознати хора. Около 60-годишна жена е била открита ранена на място, но малко по-късно е починала от раните си.

Извършителят на нападението е задържан, след като преди това е бил обезвреден с електрошоков пистолет. Той е 19-годишен младеж, който е атакувал снощи минувачи на площада, намиращ се в центъра на британската столица, близо до Британския музей. По предварителни данни мъжът е с психически отклонения. 

„Разбира се, на този етап е нужно да се разгледат всички версии и тероризъм остава една от тях“, заявиха от полицията.

Към момента не се съобщава за други пострадали при нападението. По-ранните информации бяха за още петима пострадали. Площад „Русел“ бе отцепен от полицията.Криминалисти правят оглед на местопрестъплението, като издигнаха палатка на мястото на инцидента, където започнаха да се трупат представители на медиите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама