Кънчо Монопола с две обвинения, искат постоянното му задържане

14:17, 04 авг 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районната прокуратура в Шумен повдигна две обвинения на задържания Кънчо Кънчев от "Монопола", съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна. Те са за държане на високорискови наркотични вещества – хапчета със съдържание на метаамфетамин и  марихуана, както и за шофиране след употреба на дрога.

След изтичане на първоначалното му задържане от 72 часа, Районната прокуратура в Шумен ще внесе искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Кънчев в районния съд в града.

26-годишният мъж е осъждан като участник в група за разпространение на наркотици, известна като „Монопола“. 

Около 1.15 часа вчера управляваното от Кънчев „БМВ“ било спряно от полицейски служители. В автомобила са открити три хапчета  със съдържание на амфетамин, метаамфетамин и тетрахидроканабинол, мобилна везна и найлонов плик с кристално вещество.

Малко по-късно, близо до мястото на проверката на колата на Кънчев, полицията намерила пакет с 50 грама суха тревиста маса, която според полевия тест е реагирала на марихуана.

Кънчев е тестван с дрегер за алкохол или употреба на наркотици, който показал, че управлява колата под въздействието на наркотични вещества или техни аналози.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама