Бебе на 50 дни е ранено в катастрофа

15:02, 04 авг 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Момиченце на 50 дни е пострадало в катастрофа с общо 7 ранени в центъра на с. Крумово, община Аксаково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Сигналът за инцидента е получен в 16,31 ч. вчера.

Челно се сблъскали „Ситроен“ с общо 6 души от гр. Игнатиево в него, сред които и бебето, и „Пежо Партнер“ с 25-годишен шофьор от Варна. Ранени са всички участници в катастрофата.

Бебето е със счупена лява ръчичка, настанено е в болница. Момче на 15 години е с контузия на главата, освободено е за домашно лечение. Шофьорът на ситроена е получил пневмоторакс, има счупени ребра, счупена капачка на левия крак и други рани, настанен е в болница, няма опасност за живота му. В болница със счупен череп е и 26-годишна пътничка от същата кола, както и 53-годишен мъж със счупен таз и фрактура на ключица. Жена на 28 години е с контузии на макътя и коляното, освободена е за домашно лечение.

Шофьорът на другата кола, който пътувал сам, е получил контузии на рамото и двете колена. Оказана му е медицинска помощ в болница и е освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство, причините за възникването на катастрофата са в процес на изясняване.

При друга катастрофа до спирка „Джанавара“ в кв. „Аспарухово“ във Варна е пострадала 39-годишна жена зад волана на „Пежо“, което било застигнато и блъснато от „Форд“. Причината е неспазване на дистанция. Жената е с контузия на главата. Получила е медицинска помощ в болница и е освободена без опасност за живота.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама