Глобиха за хулиганство двама чужденци

16:50, 04 авг 16 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама чужденци, нарушили обществения ред, бяха глобени от Варненския районен съд по Указа за борба с дребното хулиганство. Единият е 31-годишен временно пребиваващ у нас студент от Казахстан. Той бил отведен в районното управление на полицията вчера след подаден сигнал от възмутени граждани на тел. 112.

Под влияние на наркотици младият мъж се държал неадекватно край читалището в „Аспарухово“, счупил капак от кутия за улично осветление, дръпнал с ръце кабелите, танцувал по пътното платно сред автомобилния поток, след което стъпкал засадени цветя в градинка на централния площад в квартала. Районният съд във Варна му наложи глоба в размер на 350 лв.

Глоба от 400 лв. дължи 20-годишен турист от Беларус. Около 2,30 ч. Тази сутрин при провеждане на специализирана полицейска операция в Златни пясъци той бил забелязан от полицаи и плажни охранители да буйства пиян на пясъка. След като счупил шезлонг и уринирал на плажа, младежът отказал да се легитимира пред служителите на реда, като опитал да избяга, крещял на висок глас и се държал неприлично.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама