С жребий отсяват желаещите за безплатния курс по ветроходство

10:32, 05 авг 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 130 заявки са получени за включване в безплатния курс по ветроходство, който организира яхтклуб „Кап. Георги Георгиев – Порт Варна“ по подкрепения от община Варна проект „Под ветрила“. Поради изключително големия брой на желаещите младежи изборът на 30-те участници ще бъде направен на случаен принцип чрез жребий, съобщиха от яхтклуба. От 16 до 17 ч. днес кандидатите ще могат да се регистрират, да впишат данните си на листче и лично да го пуснат в урната за теглене на жребий. Тези, които са възпрепятствани да присъстват лично, задължително трябва да имат свой представител, който да ги регистрира и да пусне листче с данните им в урната.

В 17 ч. започва информационната среща, на която ще бъдат разяснени подробно дейностите по курса, графиците на обучение и всички подробности около курса. След нея, в присъствието на журналисти, ще се изтеглят листчетата на 30-те участници.

Изискванията за включване в курса са кандидатите да умеят да плуват, да са навършили 15 г. и към 8 август тази година да не са навършили 30 г.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама