Мая Манолова и Ламбо в медийна престрелка

11:58, 05 авг 16 / Политика 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Знаковите лица на БСП продължават практиката да се “отстрелват” през медиите. В последния скандал се забъркаха актьорът Стефан Данаилов-Ламбо и омбудсманът Мая Манолова.

Причината за разпратата е SMS, изпратен от Манолова до Ламбо на 28 юли - два дни след инфарктно заседание на Изпълнителното бюро на Столетницата, на което, според твърдения във в-к “24 часа”, “червени умували как да спрат Мая Манолова за президент”.

В интервю за Валерия Велева Данаилов казва: “И сега ще ти призная още нещо – аз получих едно съобщение от нея, много гнусно: „Престани да ме заливаш с помия!” Много ме заболя! Защото, ако аз си отворя устата за нея, може да стане страшно! Но аз не съм такъв човек, аз съм кавалер”.

Ден по-късно реагира и самата Манолова, която публикува снимка от екрана на мобилния си телефон, на който се вижда пълният текст на съобщението, а именно: “Спрете да ме заливате с помия. Никога не съм си и помисляла да бъда паралелен кандидат на БСП. Ще приема всяко решение на ръководството”.



В отговор на нападките на Ламбо, че “основният двигател на това нейно желание (да се кандидатира за президент - б.а.) е Юрий Асланов, към него се присъедини и Бриго Аспарухов”, Манолова пише: “Освен посочените Юри Асланов, Бриго Аспарухов, Костадин Паскалев, Калоян Паргов, oще 179 общински организации на БСП смятат, че съм подходяща за кандидат за президент, а 56 - за вице и затова са ме номинирали. Това прави 235 от общо 265 организации на БСП във вътрешното допитване и десетки граждански организации!”. “Но очевидно, ръководството мисли друго”, допълва тя.

“Не смятам, че този SMS е "гнусен", по-скоро такова е внушението, че искам да цепя БСП”, казва още Манолова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама