Подслушваме колегите със зарядното за телефон

12:26, 05 авг 16 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подслушваме колегите със зарядното за телефон. Това го позволява една от многото джаджи, които се предлагат в интернет магазините за шпионска техника, установи проверка на Topnovini.bg. Въпросната джаджа струва 250 лв. Тя изглежда точно като зарядно за телефон и не би могла да бъде заподозряна от близките и познатите, че изпълнява функцията на подслушвател.

Сред другите интересни джажди за шпионаж е пепелник със скрита камера, аларма подслушвател, която хем сигнализира за крадци, хем ги подслушва и записва какво си говрят. Средно от 69 лв. до 300 лв. вървят подслушвателните устройство в момента. На някои от онлайн страниците откриваме и големи летни намаления, които вървят от 10% до 40% .

Потърсихме за коментар частни детективи, за да видим дали българинът обича сам да шпионира. Оказа се, че често нашенци си взимат устройства за подслушване и следене в случаите, когато става въпрос за половинката или служителите. Така например българин поръчал на един от топ детективите в София да сложи подслушвател със скрита камера във вид на емблема на дънките на жена си. Друг пък нашенец платил за скрити камери с формата на болтчета, които да се поставят така, че да не будят подозрение. С тях българинът искал да следи дали някои от служителите му не изнася фирмени тайни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама