Зарядно за батерии подпали апартамент

17:01, 05 авг 16 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Апартамент в жилищна кооперация в местността Евксиноград е горял вчера. Сигналът за пожара е получен в 15,25 ч., уточниха от областната дирекция на МВР. На мястото са изпратени три пожарни, но огънят е унищожил домакинско имущество – бяла и черна техника, мебели, опушени са 250 кв. м стени. Предполагаема причина за възникването на пожара е късо съединение в зарядно устройство за батерии.

 

Пожар са гасили огнеборците вчера и в с. Близнаци. Там пламнала триетажна къща. Огънят унищожил покрива й, 20 домашни заека и дърва за огрев. Предполага се, че пожарът е тръгнал поради небрежност при боравене с открит огън. По установяването на причините работи местното полицейско управление.

В 19,17 ч. снощи на бул. „Република“ във Варна е горял лек автомобил „БМВ“. Пожарът е унищожил част от оборудването в двигателния отсек. Предполага се, че е причинен от късо съединение.

През денонощието вследствие запалване на отпадъци са унищожени 2 контейнера за боклук. Гасени са общо 7 пожара в сухи треви и отпадъци, при които няма нанесени материални щети. 



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама