"Локо" Русе започва първенството в Силистра

17:37, 05 авг 16 / Спорт 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Зоналния съвет на БФС във Варна днес бе изтеглен жребият за програмата на новия сезон в Североизточната трета лига. След 14-годишна пауза "Локомотив" Русе подновява участието си в първенството на България с гостуване в Силистра на Доростол 2013 в първия кръг, съобщиха от клуба.

Припомняме, че "железничарският" тим бе възроден с обединяването на "Марисан" и школата на ФК "Русе".

Първият домакински мач на русенското "Локо" ще бъде във втория кръг, а съперник ще бъде тимът на "Ботев" Нови пазар.

Възловите двубои през есента се паднаха в средата на полусезона. "Железничарите" приемат "Добруджа 1919" Добрич в IV-ия кръг, а след това имат две поредни гостувания, съответно на "Калиакра" Каварна и на "Спартак" Варна и домакинство на "Светкавица" Търговище.

Феновете на русенския футбол ще могат да видят още домакинство срещу миналогодишния първенец на Североизточната трета лига "Черноморец" Балчик в X-ия есенен кръг.

Есенният полусезон за "Локо" Русе ще приключи с мач у дома срещу "Септември 98" Тервел.

Едва 13 отбора ще участват в новия сезон 2016/2017 на североизток. В последния момент от участие се отказаха тимовете на "Бенковски" Бяла, "Химик" Девня и "Шумен 1929".

Очаква се в началото на идната седмица Зоналният съвет на БФС във Варна да утвърди окончателно датите и часовете на всички мачове от есенния полусезон в Североизточната трета лига.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама