Глобиха поредния турист за хулиганство

18:14, 05 авг 16 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Глоба в размер на 400 лв. наложи Варненският районен съд на поредния турист, хулиганствал в пияно състояние. Този път нарушителят е 34-годишен турист от словашки произход, който пристигнал от Великобритания да почива във ваканционния клуб „Ривиера“.

Край плажа на един от хотелите в комплекса вчера той последователно пил бира, ракия, уиски и други алкохолни напитки. Привечер започнал да буйства и ударил друг турист, който веднага се оплакал на охраната. Д

Двама от служителите помолили госта да не смущава заниманията на останалите почиващи и го посъветвали да отиде да си почине. 34-годишният мъж започнал отново да се държи агресивно, като ръкомахал, блъскал и се съпротивлявал на опитите да бъде отдалечен. При това успял да бутне един от охранителите в басейна. Впоследствие туристът продължил да се съпротивлява и при пристигането на полиция.

В съдебна зала нарушителят заяви, че изобщо няма спомен за събитията от вечерта и изяви желание веднага да заплати наложената му глоба, съобщиха от пресслужбата на съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама