Липсата на свобода на словото у нас провокира журналист в САЩ да снима осмиващи видеа

11:49, 06 авг 16 25 652 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Превъплъщение в много образи, осмиващи политиците в България. Това не е роля на някой комедиен актьор, а на журналиста Татяна Кристи, която от години живее в САЩ. В профила си във Фейсбук тя споделя видеа, в които е ту Динка Динкова Динкова-Динкова, ту Превантина Бездарова – пиар на Бойко Борисов, ту Лютинка от село Лайка, община Долни ръб.

Всичко започва от кампанията на левицата „Аз съм БСП“ и от видеопосланието на тяхна симпатизантка, което е публикувано в интернет.

"Докато си вършех работата на компютъра седнах и се опитах да я имитирам как говори, като вплетох нейното послание в послание, което аз развих, с доста голяма доза комизъм и се получи един абсурден монолог“, коментира Кристи пред „Нова“.

Журналистът следи случващото се в България и изявите на родните политици, както и техните гафове. Това я провокира да не е безразлична, въпреки че от години работи като пиар, журналист и медиен консултант в Америка.

Кристи споделя опита си при отразяването на предизборни кампании. По нейните думи предстоящите президентски избори у нас са съпроводени с липса на свобода на словото. Гражданите в Америка отправят много трудни въпроси към политиците там, но никой пиар не им казва „Вече няма да задавате въпроси“, каквато практика има в Блгария.

Предстоящите президентски избори у нас и поведението на първите в държавата провокира нова порция политическа сатира. Така е изграден образа на Превантина Бездарова - ПР в Министерския съвет.

„Дори не е смешно. То е безумно тъжно, защото в други държави един месец преди изборите хората залагат кой ще спечели от кандидатите след като кампанията вече привършва. В нашата държава хората залагат кой ще бъде кандидатът за президент един месец преди изборите. Това ако не е смешно“, отбеляза Кристи.

Забавните видеа може да видите ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама