Офицер на американските ВСС към ген. Радев: Ти си герой на България

10:44, 07 авг 16 / Политика 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Румене, ти си герой на България. Такива думи на подкрепа изказа в коментар в социалната мрежа фейсбук бойният пилот от американските ВВС полковник Джо Фехели от Маями, Флорида към подалия оставка командир на родните въздушни сили ген. Румен Радев. Към момента българският офицер е една от най-коментираните възможности за кандидат-президент от БСП и АБВ.

„Румене, ти знаеш кой си. Ти си герой на България, лидер на вашите ВВС, който е направил повече за военните, отколкото 99,9 процента, от тези, които се опитват да те критикуват. За връзката между българските и авериканските ВВС ти си направил много повече, от всеки, когото познавам. Бъди горд с всичко, което си направил. Продължавай напред към следващата стъпка. Всеки си има мнение, но повечето от тях е смрад”, пише Фехели.

Ген. Радев обяви преди дни, че ще отговори на всички нападки по негов адреса, след като бъде освободен от Българската армия. В събота премиерът Борисов заяви, че се надява в началото на седмица преидентът Росен Плевнелиев да подпише документите за освобождаване на Радев.

"Надявам се да се държи като генерал. Пожелавам му успех в политическото поприще. Затова го освобождаваме по най-бързия начин, за да може да си води кампанията. Ние можеше да го мотаем толкова, че да не може да се яви на избори. Но с министъра решихме още същия ден да се изпратят документите при президента. Надявам се най-късно вторник той да ги подпише", заявява Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама