Кмет на ГЕРБ от Пернишко набил съселянин

16:27, 07 авг 16 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кмет на ГЕРБ от пернишкото село Люлин е набил в събота свой съселянин, съобщава сайтът ZaPernik.com позовавайки се на информация от самия посрадал. Евгени Евгениев си позволил без разрешение да мине с джипа си през двора на 52-годишният Диян .

Припомняме, че преди дни общинският съветник в Плевен Методи Петков от ДПС влезе в ареста с обвинение за нанасяне на средна телесна повреда, след като преби рибар.

„Кметът мина с джипа си през двора ми, тъй като вратите бяха отворени, без да ме пита.Беше с още някакъв човек. Аз му подсвирнах да го попитам защо минава през двора ми. Той се обърна и ме репликира през прозореца с: „Кажи, бе“. Изобщо не спря и си замина", разказва пострадалият мъж.

Диян обаче не оставил нещата така и отишъл с колата си до дома на кмета, за да му обясни, че не може да минава така през двора му, без да го пита. Евгениев обаче го ударил и му разбил носа.

Диян е отишъл до полицията, но оттам го посъветвали първо да отиде в Бърза помощ да си извади медицински документи и след това да подаде жалба.

„Смятам, че кметът злоупотребява със служебното си положение, като смята, че от позицията на властимащ може да се саморазправя безнаказано с хората от селото, както си реши. Аз отивам, за да говорим, а не да се бия с него. Той ми налита да се бие", жалва се още мъжът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама