"Локо" Русе със загуба в Търговище, "железничарите" недоволни от съдийството

18:48, 07 авг 16 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Серията от контролни мачове на "Локомотив" Русе продължи с една полезна проверка като гост срещу "Светкавица" Търговище. Двубоят на стадион „Димитър Бурков“ се състоя в събота вечерта и приключи с победа за опитния състав на домакините с 4:2, съобщава днес клубният сайт на русенските "железничари".

Наставникът на "Локомотив" Русе Борислав Богомилов е започнал с Радосвет Христов на вратата и пред него Огнян Брайнов, Атила Юмер, Мартин Иванов, Ивайло Иванов, Мартин Рачев, Живко Парашкевов, Динко Станчев, Борислав Караиванов, Йордан Димитров и Радомир Хараланов.

Първото полувреме е завършило с минимална преднина от един гол за "Светкавица". През втората част играта се е раздвижила, което е довело и до по-сериозната резултатност. Освен головете след почивката, дело на Йордан Димитров и Атила Юмер, русенци са уцелили греда и са пропиляли още три чисти голови положения. Ръководството на "Локомотив" дори е споделило, че има и определени забележки към съдийството на мача в Търговище.

Следващата, последна контролна среща на "Локомотив" Русе преди началото на новия сезон в Североизточната трета лига ще бъде в сряда, 10 август, в Русе. Съперник ще бъде тимът на "Трансмариска" Тутракан.

"Железничарите", които бяха създадени с обединението между "Марисан" и ФК "Русе", се завръщат в първенството след 14-годишна пауза идния уикенд, когато са гости на новака в групата "Доростол 2013" Силистра. Очаква се в понеделник Зоналният съвет на БФС във Варна да утвърди датите и часовете в програмата за есенния полусезон в Трета лига.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама