Центърът на София, "Хаджи Димитър" и "Красна поляна" остават без вода

08:35, 08 авг 16 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул, „Прага”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 часа, днес, 8 август, уведомяват от „Софийска вода” своите клиенти, живеещи в района на:

-          по бул. „Пенчо Славейков” от „Разслатница” до ул. „Св.Иван Рилски”;

-          по бул. „Прага” от бул. „Пенчо Славейков” до ул. „Доспат”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Прага“, ъгъла с бул. „Пенчо Славейков“.

От 9 до 21 часа се налага спиране на водоподаването и във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод  на ул. „Димитър Вучков“ с. Долни Пасарел. Вода няма да има на следните адреси:

     -          ул. „Врабча”;

-          ул. „Чайка”;

- ул. „Капитан Петко Войвода“ ;

      - ул. „Иглика“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Капитан Петко войвода“ ъгъла с ул. „Иглика“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

От 10 до 18 часа във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение във вилна зона „Ловджийска чешма“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-          ул. „Невен“;

-          ул. „Малина“;

-          ул. „Славей“;

-          ул. „Роза“;

-          ул. 21-ва от вилна зона „Беликата“;

-          ул. „Ружа“ от вилна зона „Градище“

 При продъжителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:вилна зона „Ловджийска чешма“-  пред чешмата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златна Добруджа“, жк. „Красна поляна“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10 до 20 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-          по ул. „Златна Добруджа“;

-           от ул. „Атанас Кирчев“ до ул. „Добротич“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Златна Добруджа“ ъгъла с ул. „Атанас Кирчев”

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Владимир Вазов“, жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9  до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-          ул. „Луда Яна“;

-          по ул. „Баба Вида“;

-          от бул. „Владимир Вазов“ до ул. „Спас Гинев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Владимир Вазов“ ъгъла с ул. „Баба Вида“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 1 НПЗ Искър , се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по бул. „Амстердам“ от Зеленчукова борса до ул. „Димитър Пешев“;

- по ул. „Димитър Пешев“ от бул. „Амстердам“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Амстердам“ ъгъла с ул. „Димитър Пешев“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” на телефон 0700 12121.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама