8,5 г. затвор за изнасилвач на възрастна жена

11:09, 08 авг 16 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изнасилвач на 84-годишна жена ще лежи осем години и половина в затвора, реши Окръжният съд в Добрич. Той потвърди решението на Районния съд в Генерал Тошево, което бе обжалвано от насилника Е.Д.Р.

На 4 септември миналата година Е.Д.Р. се черпил заедно със свои роднини. По някое време поискал да го закарат до селото, където живее майка му, където продължили да пият. Надвечер, без да каже нищо, напуснал компанията, излизайки от къщата. Отишъл в дома на възрастната съседка.

84-годишната жена живеела сама. Подсъдимият влязъл в жилището през незаключената входна врата и се насочил към стаята, където възрастната жена седяла на леглото. Тя го попитала кой е и какво иска, а той й отвърнал, че е доктор и иска да я прегледа. Съборил я на леглото. Уплашената жена викала и плачела, но мъжът продължил с опитите да я изнасили. Той я успокоявал с думите „Няма страшно, аз съм лекар”.

Възрастната жена плачела и го молела да я остави. След неколкократните неуспешни опити да я изнасили, мъжът се отдръпнал от нея. В момента, в който си обул панталоните и тръгнал да излиза от стаята, на вратата го заварил братът на жената. Той изгонил изнасилвача, без да подозира какво е направил. По-късно възрастната жена споделила с брат си, но помолила да не съобщава на полицията. На следващия ден разказала и на племенника си, който подал сигнал в полицията и изнасилвачът бил задържан.

Решението на съда е окончателно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама