Работа в чужбина: Търсят фотографи за Канарските острови, най-много свободни места в Германия и Словакия

11:13, 08 авг 16 25 1388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
50 свободни позиции за фотографи или промоутъри за Канарските острови, Балеарските острови и Кадис обяви работодател. Данните за това публикуваха на страницата на Агенцията по заетостта, където се пускат работните места от EURES (EURopean Employment Services или още Eвропейски служби по заетостта).

 EURES e служба, която представлява мрежа за сътрудничество между обществените служби по заетост в страните от Европейското икономическо пространство (28-те страни-членки на Европейския Съюз/ЕС/, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн) и Конфедерация Швейцария. 

От проверката на Topnovini.bg става ясно, че една от най-горещите оферти за работа в чужбина е именно мястото на фотограф за Канарските острови, Балеарските острови и Кадис. Там наетитят ще трябва да прави фотосесии на туристите в хотели. Работникът ще получи безплатно настаняване в хотелска стая и храна от ресторант за целия период на труд. 

Нето възнаграждението е 700 евро, като към него се доплаща по 150 евро на седмица. Работодателят обещава срочен 3-годишен трудов договор с идеята да стане безсрочен. Работата ще е на смени, уточняват от EURES. Изискванията за кандидатите е да са със средно образование и да имат познания от фотография, като могат да са ги придобили на професионално или любителско ниво. 

Най-много свободни позиции за работа има в момента за Германия и Словакия. Предлаганите въжнаграждения за там вървят от 1400лв. до 2000 лв. Търсят се основно заварчици, ел.специалисти, готвачи, шивачки и камериерки. 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 19:34, 23 окт 22

Търся работа като фотограф. Имам богат опит в областа

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама