Данъчни разпродават евтини климатици и компютри в Добрич

13:06, 08 авг 16 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Със стартова цена от 100 до 200 лв. за климатици и от 180 лева за компютри ще започне наддаването, организирано от публичните изпълнители от териториалната дирекция във Варна. Търгът е насрочен за 16 август. На него ще се продават движими вещи от бившия битов комбинат в центъра на Добрич. Сред тях са климатици, компютри, принтери, хладилници и друго офис оборудване.  Оглед на движимите вещи кандидат-купувачите могат да извършат до 11 август. За да участват в търга, те трябва да внесат депозит в размер 20 на сто от обявената начална цена на вещите.

От началото на годината публичните изпълнители от ТД на НАП Варна са провели 105 търга, на които са предложени за продан движими и недвижими вещи и имущество на лица, които са отказали да заплатят доброволно просрочени данъчни и осигурителни задължения. След проведените търгове в държавния бюджет са постъпили 594 278 лева.

 Повече информация за провежданите от НАП търгове  заитересованите лица могат да получат на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП – nap.bg. Софтуерът позволява на кандидат – купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама