Багер пропадна в дупка и проби съседна сграда в столицата

15:59, 08 авг 16 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Багер пропадна, докато разчистваше строителен терен, намиращ се в централната част на София. При инцидента машината е пробила външната стена на съседна сграда. Мястото е ул. "Брегалница" в столицата, като по чудо няма пострадали.

Багеристът най-вероятно не е преценил терена под веригите си и така една от тях пропаднала в старото мазе на разрушаваща се днес къща, коментираха очевидци пред Topnovini.bg. Старата постройка е залепена точно до нова кооперация.  При потъването на багера се килнала на една страна кофата му и с нея той направил голяма дупка в стената на жилищната кооперация, където е апартаментът на нашенка, която живее в момента в Канада. Българката е упълномощила да се грижи за жилището й нейният брат, който беше дошъл на място.  



Кофата на багера е направила дупка точно на хола, където се намирал диван, който се преместил от удара, поясниха очевидци. 

На мястото на инцидента дойдоха и служители на районната администрация. От тях научихме, че в момента се изготвя акт на фирмата, извършваща разрушителните работи. Предстои да се съборят общо три стари къщи на  същото място, тъй като инвеститор иска да построи модерна жилищна сграда с подземни паркинги и търговски обекти. Новият собственик на терена е обещал, че до края на деня ще замаже дупката, направена от багера. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама