Йордан Йорданов: УС на ФК „Добруджа 1919“ все още е действащ

16:02, 08 авг 16 / Спорт 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Управителният съвет на футболния клуб „Добруджа  1919“ е действащ и може да взема решения, каза пред журналисти кметът на Добрич Йордан Йорданов. Той подчерта, че не бива да се прехвърля „топката“ на Общината.

Кметът припомни, че решението на Общинския съвет не означава автоматично, че Общината влиза в Управителния съвет на клуба. Това ще може да стане едва след провеждането на Общо събрание, на което да бъде избран нов управителен съвет. Такова е насрочено за 7 септември.

Кметът каза, че е останал много изненадан от интервюто, което даде миналата седмица президентът на футболния клуб Валентин Василев. „Останах много изненадан от казаното в неговото интервю. Надявах се да имам възможността да си поговоря с него, но към момента нямам обратна връзка. Най-интересното е, че поддържам по-добра и бърза комуникация с треньорите – старши треньора, на ДЮШ, дори със спортистите. С Управителния съвет нямам връзка“, каза кметът. И добави, че остава с впечатлението, че УС е разпуснат еднолично и нито се взема решение, нито се действа.

Йордан Йорданов увери, че ще се търси футболен човек за новия УС. „Има предложения от феновете, от съгражданите, които имат интерес към футболния отбор“, каза той. Но, прикани да се изчака да бъде избран Управителният съвет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама