Реформатор захапа БСП за боклуците на Бузлуджа след събора

17:31, 08 авг 16 / Политика 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ще извърши ли Министерство на околната среда и водите (МОСВ) проверка за извършено замърсяване с отпадъци на околната среда в подножието на връх Бузлуджа, както и непочистването им от организатора на събитието на БСП?

Този въпрос е отправил народният представител от Гражданската квота на Реформаторския блок Петър Славов, съобщава Гражданската платформа gplatforma.eu. За случая той е разбрал от изпратен до него сигнал със снимков материал за огромно количество отпадъци, останало след митинга на БСП на 30 август тази година.

„Моля да ме уведомите и за резултатите от проверката, както и за наложените санкции на нарушителите“, пише още Славов до ресорния министър Ивелина Василева.

На изпратените до депутата снимки се виждат ясно агитационни материали на социалистите, дръжки на знаменца, както и опаковки от храни и напитки, пишат още от Гражданската платформа. Те са разхвърлени на зелени площи в подножието на връх Бузлуджа.

„След БСП и потоп. Както обикновено, след кебапчетата на Бузлуджа, някой трябва да почисти след тях, както се случва и след всяко тяхно управление на страната. Отговорност на организатора на всяко събитие е да се погрижи за почистването след неговото приключване, което в случая не е направено“, коментира Славов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама