"Ивентим" ще разпространява билетите за плейофния мач на "Лудогорец"

18:39, 08 авг 16 / Спорт 25 546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поради огромния интерес към предстоящия мач от плейофа на Шампионската лига между „Лудогорец“ и „Виктория“ (Пилзен) в сряда (17 август) от 21.45 ч. на „Васил Левски“ от Клубът съобщава, че е постигната договорка с фирмата „Ивентим“ за дистрибуцията на билетите за срещата.

Съвсем скоро ПФК „Лудогорец“ ще обяви старта на продажбата на входните талони. Клубът ще даде подробна информация за всички места в България, откъдето ще могат да бъдат закупени билети за двубоя с шампиона на Чехия.

От клуба уведомяват още, че всички притежатели на абонаментни карти за сезон 2016/2017 г. за стадион „Лудогорец арена“ могат да подадат своите заявки до сряда включително на клубната база „Гнездо на орли“.

Цените на билетите за мача с „Виктория“ (Пилзен) са следните:

Сектор „А“ – 20 и 50 лв., Сектор „Б“ – 10 лв., Сектор „В“ – 10 лв., Сектор „Г“ – 10 лв. и Сектори „Лъвчета“ – 10 лв.

От пресслужбата на клуба информират още, че ПФК „Лудогорец“ кани момчетата от всички детско-юношески школи по футбол в България да наблюдават на живо безплатно първия мач от плейофа на Шампионската лига срещу „Виктория“ (Пилзен). Записванията са до понеделник включително (15 август) на адрес: [email protected], както и на телефон 0876 194510.

Всички групи, които ще посетят двубоя, трябва да са с придружител. Във всяка заявка трябва да бъде упоменато име на придружителя (треньор или служител в съответната школа), както и негов телефон за връзка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама