Изнасилвачът на възрастната жена с осма присъда

19:50, 08 авг 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За осъдения на осем години и половина затвор за опит на изнасилване на възрастна жена 22-годишен Емил Радославов това е осма поред присъда. Той е осъждан седем пъти за кражби и  причиняване на средна телесна повреда, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Както Topnovini.bg вече съобщи, 8,5 години лишаване от свобода при първоначално строг режим получи окончателно 22-годишният Емил Радослав, след като произнесената от Районния съд в Генерал Тошево присъда тя беше потвърдена и от Добричкия окръжен съд.

Районната прокуратура в Генерал Тошево обвини  22-годишния мъж в опит да се съвкупи с възрастна жена, като я принудил към това със сила и заплашване, като деянието му е извършено при условията на опасен рецидив - престъпление по чл.152, ал.3, т.5, във връзка с ал.1, т.2, във връзка с чл.18, ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 4 септември 2015 год. Емил пил цял ден  заедно с други мъже. Около 15 часа компанията отишла в родния дом на подсъдимия в село Бежаново, където живеела майка му. Около 19  часа 22-годишният мъж излязъл от дома си и отишъл в къщата на 84-годишната жена М.С., за която знаел, че живеела самотно. През незаключената входна врата той влязъл в дома й и обяснил, че е лекар, който ще я преглежда. След това я натиснал на леглото и започнал да се гаври с нея.

84-годишната жена плачела и го молела да я остави. Подсъдимият чул шум, набързо се облякъл и тръгнал да излиза, когато на вратата срещнал брата на жертвата.  Обяснил му, че е дошъл да си купи ракия. Свидетелят го изпратил и се върнал при сестра си, която му разказала за случилото се. На следващия ден пострадалата разказала и на племенника си  за сексуалните издевателства на Емил Радославов и той подал сигнал в полицията.           

Според заключението по извършената комплексна съдебнопсихиатрична и  психологична експертиза пострадалата страдала от старческо заболяване, но била с ясно съзнание за извършеното върху нея и се чувствала не само физически наранена, но и омърсена, осквернена и злепоставена. Назначената съдебномедицинска експертиза на подсъдимия установила, че той е с подкожно имплантирана материя в половия си орган, което може да причини наранявания под формата на охлузвания, насинявания и разкъсвания на партньорките му или при груби действия, каквито са открити по пострадалата възрастна жена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама