В Плевен ще се проведе национално състезание по стрийт фитнес

07:42, 09 авг 16 / Спорт 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ организира днес в Плевен първият за страната национален турнир по стрийт фитнес. Той ще се проведе от 10.30 ч.на построената преди 4 години площадка за стрийт фитнс в 9-ти квартал, съобщи председателят на организацията Слави Михайлов.

Той уточни, че в Плевен участие ще вземат над 80 състезатели в две възрастови групи- до и над 17 години, от цялата страна.

Те ще бъдат оценявани от съдийски състав – Георги Йорданов, София, двукратен балкански шампион, бронзов медалист на европейското първенство по културизъм, Йордан Грижов, Йордан Станчев, град Бяла, първенец на национален шампионат по „Стрийт фитнес“ и финалист в световен турнир в град Лион, Франция.

По инициатива на Сдружението на сираците и доброволци от“Рицари без броня“ в Плевен е започнала дарителска кампания за построяването на втора площадка за стрийт фитнес. Инициативата е подкрепена и от плевенският депутат Владислав Николов. Община Плевен вече е дарила безвъзмездно терен за площадката в парка "Десети декември". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама