Продължава премахването на скали по пътя за Нареченски бани

06:15, 09 авг 16 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продължава премахването на опасни скални късове по пътя за Нареченски бани, движението е затруднено,съобщава дежурен в Областно пътно управление-Пловдив, цитиран от за радио "Фокус"- Пловдив.

Задръствания се образуват най-вече по пътя Пловдив-Асеновград-Смолян, където са въведени редица ограничения на движението за моторните превозни средства. Извършват се изкопни дейности по пътната настилка при третия тунел по пътя Пловдив-Асеновград-Смолян. Препоръчва се използването на обход през пътя Девин-Кричим. На мястото на ремонтните дейности е поставена светофарна уредба, която регулира движението. Ремонтът по пътната настилка пред третия тунел трябва да приключи до края на месец август.

Обрушването на скали по път II-86 Пловдив-Асеновград-Смолян продължава, като сега се работи по някои от участъците в района на Нареченски бани. Движението е затруднено и се контролира от сигналисти. Срокът на въведеното ограничение по пътя и за завършването на обрушването е до 15-ти август. Тунелът при км 33 е затворен за преминаване и в двете посоки, поради извършване на ремонтно-възстановителни дейности. Ограничението е валидно до края на месеца, като движението се пренасочва по обходен път, който се намира отстрани на тунела.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама