Кмет с благодарствено писмо до АПИ

08:47, 09 авг 16 / Политика 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Петрич Димитър Бръчков изпрати благодарствено писмо до служителите в Областно пътно управление - Благоевград за предприетите действия за възстановяне на асфалтовата настилка и подобряване състоянието на участъци от републиканската пътна мрежа, преминаващи през общината. 

През последните месеци от бюджета на АПИ, чрез програмата за текущ ремонт и поддържане, са предприети мерки за по-удобното и безопасно шофиране по третокласните пътища  - в участъка от Петрич до разклона за Рупите, и на пътя от Гоце Делчев през Петрич до Златарево. 

В писмото си кметът Бръчков подчертава, че с ремонтирането на отсечките се подобряват условията за бизнес в общината и не се търпят загуби от ползването на обходни маршрути. 

"Освен всичко това, качествената и бързо извършена работа, допринесе за подобряване облика на община Петрич. Това подпомага усилията на общинската администрация, да затвърди Петрич и региона, като привлекателна дестинация, предпочитана от туристите, предвид географското й разположение, историческите, културни и природни забележителности", пише до ОПУ-Благоевград кметът Димитър Бръчков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама