Панаирът „Селското стопанство и всичко за него” с нов адрес

11:07, 09 авг 16 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”,  ще се проведе от 23 до 27 август на нов терен -  по бул. „25 септември”, Добрички хиподрум /Варненски път/, съобщиха организаторите от „Добрички панаир”.

Ще участват фирми, които предлагат едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, масла и смазочни материали, автомобили, банки и специализирана литература.

Директно участие са потвърдили фирми от Румъния, Турция и Гърция.

Според организаторите, това е сигурен знак, че панаирът доказва, че житницата на България – Добруджа, е център за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието.

Тази година Добрички панаир отделя специално внимание на отдел животновъдство. Ще бъдат представени елитни  породи животни – овце, крави, коне, както и продукти от тях.

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева е поканена да присъства на откриването, което ще се състои на 23 август от 10 ч.

На официална вечеря ще бъдат връчени наградите на „Добрички панаир” АД.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама