Водните приключения за децата в Горнооряховско продължават

13:08, 09 авг 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 В Долна Оряховица се проведе поредният празник за малчугани „Водни приключения“.  Близо 90 деца, придружавани от родители, баби и дядовци, се забавляваха часове наред с атрактивните игри и надпревари.

Водни приключения в горещите летни дни вече имаха и децата в горнооряховските села Драганово, Правда и Първомайци, а в Поликраище забавата се състоя навръх събора на селото. И там малките участници проявиха истински интерес към игрите от детството на своите родители - дърпаха въже, играха на криеница, танцуваха под ритмите на песни като „Детство мое“, проведоха срещи по футбол на малки вратички. Кулминация на игрите във всяко населено място се оказаха „битките“ с водни пръскала, а след края на забавленията, имаше подарък за всяко дете.

 За Долна Оряховица  вече са осигурени средства за закупуването на градински трактор.  Финансирането на тази покупка бе одобрено от местния парламент на последната сесия в края на юли. С тракторчето ще се косят 150-те декара паркове и стадиони в селото, за да бъде то още по-добре поддържано и китно.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама