"Дунав" пусна в продажба билетите за мача с "Пирин"

15:48, 09 авг 16 / Спорт 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Билетите за предстоящата среща на "Дунав" Русе с "Пирин" Благоевград са вече в продажба. Двубоят от третия кръг на Първа лига е насрочен да започне по програма в 21:15 ч. на стадион "Лудогорец Арена" и ще бъде излъчен в пряко предаване от "Диема спорт 2".

Припомняме, че поради изискванията на БФС за наличие на изкуствено осветление на съоръженията, на които се провеждат мачовете от елита, "драконите" домакинстват в Разград.



Пропуските са достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. Те отново ще са първоначално за централните трибуни на "Лудогорец Арена", като при запълването им, има готовност и за отваряне на другите сектори.



Междувременно "Дунав" поднови тренировки през тази седмица още в понеделник. Всички футболисти са здрави, като единствено Антон Огнянов е имал проблеми с лек летен вирус, но се очаква още днес да се включи пълноценно в заниманията, които са насочени изцяло пък подготовка за мача с "Пирин".

До момента "драконите" са с актив от 4 точки след равенството 0:0 с "Верея" Стара Загора в Разград и победата над "Нефтохимик" с 2:1 в Бургас. Благоевградският тим пък започна сезона със загуба с 1:3 от "Черно море" Варна и победа с 2:1 над "Локомотив" Горна Оряховица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама