Марешки основава Областен комитет и в Разград

07:30, 10 авг 16 / Политика 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 11 август от 18 часа, в залата на Читалище "Развитие" в Разград, ще се състои основаването на Областния комитет на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република". Това съобщиха от пресцентъра на движението.

Председателят Веселин Марешки и членове на управата ще разяснат на симпантизантите основните цели и посоки, залегнали в програмата и устава на сдружението. Бизнесменът, който ще бъде независим кандидат за президент на предстоящите през ноември избори, ще обясни и как ще бъдат структурирани комитетите по места.

Организацията ще води активна битка с картелите и ще защитава интересите на потребителите чрез практични решения, които да съживяват отделни отрасли от икономиката и да създават реална покупателна способност в парите на хората.

"Търсим честни и почтени хора, патриоти, професионалисти, които да ни помогнат да създадем система и да си върнем икономиката на държавата от картелите”, заявява бизнесменът, цитиран от пресцентъра на движението. Той изразява убеденост, че решения могат да се намерят моментално, и в рамките на седмици, максимум месеци, цели отрасли да започнат отново да работят в полза на хората, а не на картелите. Като елементарен пример се посочва как  за дни след отваряне на  бензиностанция на Марешки в даден град, всички конкуренти свалят цените до нашите нива. „Така хората вече имат избор - дали да изчакат 5 минути повече и да заредят при нас, или да продължат да хранят тези, които очевидно са ги ограбвали буквално до предишния ден", коментира Веселин Марешки, цитиран от пресцентъра на движението.

На основаването на комитетите са поканени всички, които смятат, че България има нужда от промяна в системата. Идеи за подобряване на средата се приемат на електронна поща [email protected] и чрез контактните форми на уеб сайта mareshkizaprezident.bg.

Следващият, след Разград, Областен комитет на Националното Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" ще бъде основан в Сливен на 18 август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама