Татяна Дончева: БСП продадоха президентските избори на ГЕРБ

08:41, 10 авг 16 / Политика 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Президентските избори са продаден мач на ГЕРБ от БСП. Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по „Нова тв“. По думите й БСП просто си говори, но нямат никакво намерение да участват сериозно в борбата за държаввен глава.

БСП е поставено в зависимост от оръжейно лоби, което ще покрие сметките й, каза още Дончева. Според нея АБВ е свързана с това лоби, а ген. Румен Раден е техен кандидат за президент, който също е подкрепен от него.

Дончева обясни, че разговорите между „Движение 21“, АБВ и „социалистите“ са били абсолслютно формални и не разбира как след това БСП са започнали да говорят, че трудно ще има договорка с „Движение 21“, след като не са говорили помежду си нищо конкретно.

По думите й вече цяла седмица има скандали между две лобита в Изпълнителното бюро на БСП за налагане на кандидати за президент, като такива ще има и на Националния съвет в неделя с участието й на други лобита. Според нея „социалистите“ не са провели демократично допитване, както се тиражира, за това кой да бъде кандидатът за президент на партията, а са спускали имена на партийните структури, по изградената вече система.

Татяна Дончева каза още, че „не се натиска да се кандидатира за президент и като му дойде времето ще каже“ дали ще влезе в битката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама