Три катастрофи за ден край Поморие, има пострадали

09:05, 10 авг 16 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три катастрофи са станали край Поморие вчера, има пострадали хора, съобщиха от полицията.

Едната катастрофа е станала около 08:00 часа на поморийската улица „Княз Борис I”. Лек автомобил „Рено Експрес”, управляван от 61-годишния К. О. е отнел предимството на друга кола и е блъснал на пешеходна пътека 15-годишния К. Г. от Германия.

Пострадалото момче е настанено за лечение в отделение „Неврохирургия” в УМБАЛ Бургас, с комоцио, без опасност за живота.

Другият инцидент е станал около 10:20 часа срещу отбивката за къмпинг Ахелой. Катастрофирали са четири леки автомобила - „Опел Астра”, управляван от 29-годишния А. С от село Рудник, „Фиат Добло”, управляван от 41-годишния И. П. от Камено, „Мазда Премаци”, управляван от 40-годишния Г. М. от Попово и „БМВ 730”, управляван от 40-годишния Г. С. от Ахелой.

Причината на произшествието е движение с несъобразена скорост от страна на водача на опела, който загубва контрол над автомобила си и допуска верижен пътен инцидент.

Около 12:00 часа е станала третата катастрофа – в близост винарна „Тохун” в посока Поморие. Поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно е катастрофирал мотоциклет, с бургаска регистрация, управляван от 26-годишния руски гражданин И. Л., с който се придвижвала и 24-годишната му съпруга – Т. Л., руска гражданка.

Двамата руснаци са откарани в УМБАЛ Бургас за преглед, като Т. Л. е освободена незабавно, а водачът на мотора – И. Л., е настанен в отделение „Ортопедия”, без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама