Мотористите готвят национален протест

09:21, 10 авг 16 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мотористите в България тепърва подготвят национален протест, това стана ясно при участие на техни представители по Нова тв.  Те вече няколко пъти изразяваха недоволството си срещу решението на Недялка Николова да пусне шофьора Фарук Бекташ, който уби двама мотоциклетисти, под домашен арест.

Съдия Николова реши, че турският шофьор няма да се укрие и го пусна под домашен арест. Два дни по-късно обаче мъжът изчезна. Заради това мотористите искат оставка на съдията и задържане под стража на всички, които са убили някого на пътя.

Решенията на този съдия са изключително неморални и вредни за обществото. Доказан убиец е пуснат да отиде и да си почива. И освен всичко друго е скрит и покрит", заяви мотористът Александър Бакалов.

Той изрази подозрения, че турското посолство помага на турския гражданин.

"Пред адреса, на който трябваше да се помещава този човек, имаше автомобили само на турското посолство. Същите автомобили стоят пред дипломатическата мисия всеки ден", коментира той. 

Точно в 19 часа, днес,  мотористи ще се съберат пред съдебните палати в различни градове из страната. Организаторите са посочили този час, за да не пречат на “институциите, които "не си вършат работата”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама