Социолози от ПУ "Паисий Хилендарски" коментират предизборната ситуация

09:22, 10 авг 16 / Политика 25 1057 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Социално-политическата ситуация в страната в навечерието на президентските избори ще коментират днес социолозите от катедра "Приложна и институционална социология" към Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

Пресконференцията е насрочена за 11 часа в Културен център "Тракарт". В нея ще се включат доц. Мира Радева, проф. Иван Чалъков, доц. Иво Христов и доц. Сийка Ковачева - чрез онлайн връзка, д-р Тихомир Митев, докторант Пламен Нанов - специалист по съвременна Турция, докторант Зорница Чакмакова - специалист по социални движения, и гл. ас. Донка Кескинова.

Каква е социално-политическата ситуация в България на старта на предизборната кампания за президентските избори? Какви са алтернативите, между които ще избират българските граждани? Кои са актуалните и потенциални огнища на напрежение в страната и може ли да се прогнозира тяхното развитие през следващите месеци? Какво ще бъде влиянието на тенденциите в икономиката на страната и геополитическата ситуация върху  хода на предизборната кампания и резултатите от изборите? Това са най-важните въпроси, които ще бъдат дискутирани по време на пресконференцията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама