Таксиметровите шофьори подкрепят протеста на рокерите днес в Пловдив

16:16, 10 авг 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Таксиметровите шофьори подкрепят протеста на рокерите днес в Пловдив, съобщи председателят на Асоциацията на таксиметровите шофьори в Пловдив Георги Ряпов, съобщи радио "Фокус" - Пловдив. Г.

Днес те излизат с декларация, в която ще обявят подкрепата си, а по-късно възнамеряват да се включат в националния протест. "Подкрепяме изцяло протеста на рокерите, защото ние също не сме доволни от правосъдната система у нас и законите, които се коват в българския парламент и искаме много промени", заяви Ряпов.

Припомняме, че рокерите от Пловдив и региона излизат днес на мирен протест пред Съдебната палата от 19 часа. Протестът е обявен във фейсбук и е по повод недоволството от освобождаването на турския гражданин, убил семейството рокери. Фарук Бекташ беше пуснат от съда под домашен арест и след това се укри.

Ряпов заяви още, че последният гласуван закон за тяхната гилдия е бил антизакон, тъй като никъде по света не се иска предварително да внасяш данък. „Всичко това ни кара да се включим в протеста на рокерите и смятаме, че всички трябва да направят като нас”, добави Ряпов. По думите му подкрепа към рокерите с декларации днес ще изразят и таксиметровите шофьори от Варна, Бургас и Русе. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама