Ударената от такси жена е с опасност за живота

17:40, 10 авг 16 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жената, която бе ударена от такси тази сутрин срещу спирка „Дубровник“ на бул. „Васил Левски“, е в болницата „Св. Анна“ с опасност за живота. Тя е на 40 години и е внастанена в реанимацията с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на таза.

Както Topnovini.bg вече съобщи, пострадалата е шофирала „Тойота“, но спряла в лявата активна лента до разделителната част на булеварда и излязла от колата. Преминаващо такси „Дачия Логан“, управлявано от 62-годишен мъж, опитало да заобиколи спрялата кола, но помело водачката й. По случая е образувано досъдебно производство.

Още двама пешеходци са пострадали при катастрофи в рамките на около час тази сутрин. Отново на бул. „Васил Левски“, но срещу стадион „Варна“, „Рено 19“ с 45-годишен шофьор е блъснало 76-годишен пешеходец. Той е в болница със счупен крак, няма опасност за живота му.

Около 9 ч. на ул."Д-р Пискюлиев", до сградата на ДФ „Земеделие", „Опел Астра“ с 41-годишен водач е блъснал пресичащ на пешеходна пътека 75-годишен мъж. Пострадалият е в болница с фрактура на гръбначен прешлен, прегледан е в болницата "Света Анна" и е настанен в неврохирургичното отделение за наблюдение, няма опасност за живота му.

От областната дирекция на МВР апелират за спазване на правилата за движение, повече толерантност между шофьорите и спазване на въведените ограничения на скоростта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама