Нова детска площадка в русенския кв. „Тракцията“

11:59, 11 авг 16 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът Пламен Стоилов направи оглед на наскоро изградената модерна нова детска площадка в кв. „Тракцията“, съобщиха от пресцентъра на общината. Съоръженията са разположени на площ от 200 кв.м. в района на „Захар био“, а пространството около тях е облагородено. Предстои да се изгради и осветление.



KERAMO - Плочки, фаянс, обазвеждане за баня на едро и дребно



Детската площадка е дарение от русенската фирма „АС - СТРОЙ“. Уредите са пригодени за деца от 3 до 12 години, а площадката е съобразена с всички съвременни изисквания. Съоръженията са комбинирани, за да може от тях да се възползват максимален брой деца на различна възраст.

Собственикът на фирмата- дарител Асен Тодоров заяви, че продължава каузата с изграждането на още една спортна площадка в района за по-големи деца.

Кметът Пламен Стоилов е благодарил на „Захар био“, които са предоставили терена за изграждане на площадката. „Със средства на Община Русе ще подравним терена и ще изградим осветление, за да продължим това, което започнахме заедно с г-н Тодоров. За мен той е един истински русенец“, заяви още кметът Пламен Стоилов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама