Карибските ритми завладяват Варна

12:11, 11 авг 16 / Култура 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-горещият летен фестивал, посветен на карибските танци - Summer salsa fest, започва днес във Варна. В продължение на четири дни на открито посетителите ще се забавляват с шоу програми, плажни латино фиести, танцови партита и уроци в стиловете салса, регетон, меренге, бачата, ча-ча, кизомба, афро румба и др.

Специални гости са световноизвестните звезди: Simone и Serena – световни шампиони по салса и бачата; Marvin Ramos от Колумбия – едни от най-атрактивните, магнетични, завладяващи със своя чар и обаяние колумбийски звезди с изключително богат танцов репертоар; Yami & Sabiha - световноизвестни артисти от Франция, инструктори по новия танц кизомба; Franco Rocha & групата Cachanga Poderosa.

Участие ще вземат почти всички салса школи и звезди в България, както и танцьори от Испания, Италия, Румъния, Турция, Украйна, Русия и други страни.

Фестивалът започва в 19 ч. тази вечер на входа на Морската градина с Marvin Ramos и неговата партньорка. В продължение на 2 часа те ще изнесат безплатни уроци, анимации и шоу, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

Домакин на фестивала е Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“, а плажните фиести ще бъдат в най-южната част на плажа Кабакум.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама