Георги Мaрхолев ще зарадва почитателите на рока с концерт в Бургас

12:27, 11 авг 16 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Създателят и вдъхновител на група „Сънрайз” Георги Мaрхолев ще зарадва почитателите на рок музиката с концерт под надслов „Вечният рокендрол”. Той ще се състои утре от 20:30 часа на открита сцена „Охлюва”.

Мястото носи огромен сантимент за него, тъй като точно тук преди 30 години той излиза за първия официален концерт на група „Сънрайз”, която е  наследник на рок група „Дъга”.

Известният бургаски музикант Георги Мархолев и до днес развива активна клубна и концертна дейност и е емблематична личност за рок и блус звученето в страната.

В концерта под надслов „Вечният рокендрол”, изпълнителят ще представи нови песни за стари приятели и стари песни за нови приятели с проекта „Алгоритъм енд блус”, в който участие ще вземат както утвърдени имена, така и млади таланти.

Ще прозвучат и песни от първия албум на „Сънрайз” – „Цялата любов”, издаден преди 20 години, както и песни написани от Мархолев по времето на група „Дъга”. Специален гост на шоуто е британският певец Дейвид Йорк. В концерта ще вземат участие и членове на „Сънрайз”, както и бас китаристът Емилио Мархолев, син на Георги и член на A&B Project.    

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама