Левскари готвят шествие след мача с "поредното селско отборче на поредния самозабравил се ага"

12:57, 11 авг 16 / Спорт 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националният клуб на привържениците на Левски излезе с остра позиция срещу ръководството на Българския футболен съюз. Във фейсбук страницата на феновете се появи текст, в който се призовават всички „сини“ ултраси, които присъстват на мача срещу Лудогорец в събота „да се поразходят заедно, за да ги чуят“.

Недоволството на привържениците е породено от съдийските грешки в ущърб на клуба в първите два мача от първенството. „Сините“ фенове настояват държавата да започне най-накрая да разследва футболните шефове.

Тимът на Лудогорец пък е наречен „селско отборче на поредният самозабравил се ага“.

Ето пълния текст на позицията на левскарите:

Нито една административна мишка не е печелила, и никога няма да спечели войната със Сектор Б и с Левскарите. А на нас вече ни писна!

Писна ни шампионатът да се решава в канцеларии!

Писна ни правилата и законите да важат само за едни, а други да са недосегаеми! Писна ни от цялата помия, която лакеите във футболния съюз създават и наричат с гръмки имена като Първа лига! Писна ни държавата, вместо да разследва и накаже охранените чиновници и съмнителни футболни босове, да играе по свирката им и да върши абсолютни безобразия, ощетяващи всички българи! Затова най-нелюбезно ви заявяваме, че ще си получите заслуженото. Призоваваме всеки наш брат да присъства на Герена на мача с поредното селско отборче, на поредният самозабравил се ага, да облече специалната тениска, изработена от нас, а след мача може да се поразходим заедно, за да ни чуят. Нито капка страх, нито крачка назад! Сектор Б никога не се предава! Защото ние сме Левски. Левски от София!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама