Разград посреща за 14 пореден път рокери от страната и чужбина

18:14, 11 авг 16 / Любопитно 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разград ще посрещне за 14 поредна година рокери от страната и чужбина. В Националния мотосъбор, организиран от мотоклуб "Лудогорски братя" ще се включат хиляди рокери от България, Румъния, Турция, Франция и Русия, съобщи председателят на разградския мотоклуб Десислава Петкова.

Събитието ще се състои в дните от 12 до 14 август в местността „Пчелина” край Разград. Съборът се провежда със съдействието на Община Разград и с помощта на спонсори. Тазгодишната проява ще премине под мотото „Пази мотористите на пътя”, като чрез него организаторите призовават всички водачи да спазват правилата за движение и да проявяват толерантност на пътя.

Официалното откриване на мотосъбора е утре вечер от 19 часа. Сред гостите на събитието се очаква да бъде и кметът на общината д-р Валентин Василев.

Организаторите от мотоклуб „Лудогорски братя” са подготвили много изненади за почитателите на моторите, рок музиката и бирата.

В петък и събота вечерта ще бъдат организирани забавни игри за деца и родители, свързани с оказване на първа помощ на пострадали при ПТП и с безопасността на пътя. Предвидени са  и много награди.

Традиционното шествие на мотористите ще се проведе от 13 часа в събота. Маршрутът е от бившата хижа "Горски кът", по бул. "Априлско въстание", ул."Свети Климент", ул. "Дунав" и ул. "Странджа". 

За настроението по време на роквечерите ще се погрижат групите "Old guns" и "Обратен ефект". По традиция ще се проведе също и еротично шоу, а след съботния концерт мотосъборът ще бъде закрит с фойерверки и илюминации. В неделя мотористите си тръгват към родните места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама