Марешки представи в Разград своите тези и идеи

20:39, 11 авг 16 / Политика 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Националното освободително движение "За Чиста и Свята Република" Веселин Марешки представи днес в Разград своите тези и идеи. До основаването на областен комитет обаче не се стигна, като това предстои са стане на по-късен етап. Засега бяха избрани само двама координатори – Гюлер Мерданова и Даниела Кушкова.



В залата на Читалище "Развитие" в града Марешки разясни на симпатизантите си основните цели и посоки, залегнали в програмата и устава на сдружението. Бизнесменът, който ще бъде независим кандидат за президент на предстоящите през ноември избори, се обяви за по-добър живот чрез борба с картелите и защита интересите на потребителите с практични решения, които да съживяват отделни отрасли от икономиката и да създават реална покупателна способност на хората.

С ръкопляскания присъстващите изразиха своето одобрение на идеите България да се освободи от картелите, корупцията и контрабандата. За целта ще се търсят професионално подготвени, почтени и патриотично настроени българи, каза Марешки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама