Стефан Кондузов: Ремонтът на пътя Сливен-Ичера ще реши сериозен за общината проблем

09:11, 12 авг 16 25 432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ремонтът на пътя Сливен-Ичера върви по план и след приключването му ще се реши сериозен за общината проблем, който съществува повече от година и половина“, заяви заместник-кметът по устройство на територията и строителството в Община Сливен Стефан Кондузов след като днес посети района.

Той информира, че срокът за изпълнение е три месеца и се надява да не възникнат непредвидени обстоятелства.„Доволен съм, че дългоочакваният ремонт на пътя започна и ще се възстанови този важен за общината участък. Вече няма да се налага хората да използват обиколния път и ще бъдат улеснени в придвижването си“, каза Кондузов.

Пътят е основна връзка към Ичера, Градец, Жеравна, Котел и местността Карандила. Тя беше прекъсната след обилни дъждове  преди година и половина, които доведоха до големи деформации на асфалтовата настилка и откосите. Пътят беше неизползваем и затворен за движение.

След ремонта няма да има промяна в трасето, каза зам.-кметът. Възложител на ремонтните дейности е Агенция „Пътна инфраструктура“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама