Простреляха мъж в Стара Загора (обновена)

10:51, 12 авг 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Мъж е бил прострелян в офис в Стара Загора. Към 9.36 часа в ОДМВР Стара Загора  е получен сигнал за прострелян мъж в база на транспортна фирма на ул. „Хан Аспарух“, информираха от полицията.

 Изпратените на място полицейски екипи установили самоличността на пострадалия – 46-годишен мъж  от Стара Загора, с  рани от огнестрелно оръжие. Той е откаран от екип на Центъра за спешна помощ  в болницата в Стара Загора, настанен е за лечение в тежко състояние.

На място е задържан извършителят – 65-годишният Пеньо Пейков от Стара Загора.  От мястото на инцидента е иззет пистолет. Продължава работата за изясняване на причините за случилото се.

Случаят е докладван на Окръжна прокуратура Стара Загора. В Първо районно полицейско управление е образувано досъдебно производство за извършен опит за убийство. Продължават процесуално-следствените действия, уточняват от полицията.

Трагедията се разиграла в офиса на автобусна фирма "Пеньо Пейков" . Простреляният е 46-годишният Христо Чолаков от Стара Загора. По неофициална информация той е доведен син на собственика на фирмата Пеньо Пейков, който го е прострелял. 

Състоянието на Чолаков остава тежко. Прострелян е в гърдите, корема и крака. Настанен е в реанимация, лекарите се борят за живота му. 

Предполага се, че конфликтът е свързан с нерешени семейни  проблеми.

               

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама