„Отворено“ пространство за младите хора в Сливен се отлага за 15 август

16:27, 12 авг 16 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Събитието, организирано от Община Сливен и Младежки дом по случай Международния ден на младежта, се отлага за понеделник заради валежите от дъжд в града. Проявата ще се състои в понеделник, 15 август, от 17.30 часа в градската градина.

„Отворено“ пространство за младите хора от града под мотото ”Изразете мнението си” беше планирано да се проведе днес от 17.30 часа, когато отбелязваме Международния ден на младежта. Събитието се организира съвместно с Евродеск информационна мрежа, Областен информационен център, Европа Директно, Сдружение „Жажда за живот”, БЧК - Сливен и Младежка банка при ОДФ.

Програмата остава същата. Предвидени са провеждането на футболен мач, младежки фотоконкурс ”Аз и Европа заедно", информационна кампания за Евродеск и 20 години EVS; “Отворено” младежко пространство с работилнички - рисуване върху коприна /" Батик", „Оригами”, стрелба с лък, демонстрация на „Канго”, слаклайн, игри с фризби , стопки, демонстрации и игри с доброволци от БЧК - Сливен, бодиарт; уъркшоп по народни танци със Стефани от "Сливенци"; йога за всички от Гауранда йога институт; младежка сцена - Група „Online” изява на младежки таланти- рапъри, танцьори, певци; игри с деца заедно с EVS доброволци от Турция; интерактивна игра "Вечното сливенско дърво"; зумба парти с Танцово студио Борис Панайотов. Ще има забавни водещи, викторина с много награди, летни забавления с малки и големи младежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама