Варна ще танцува с шампиони

16:43, 12 авг 16 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Следващата седмица морската столица ще е домакин на нов фестивал - „Варна танцува“. В продължение на четири дни на четири различни места в града професионалисти и аматьори ще се вихрят в ритмите на латиноамерикански и бални танци, хип-хоп и стрийт денс, рокендрол, салса, аржентинско танго.

Главен организатор на фестивала, който има амбицията да се превърне в ежегодна традиция, е КСТ „Одесос Денс – 1975“ - един от най -титулуваните клубове по спортни танци в страната. Първото му издание, което ще се съчетае с визията на Варна за Европейска младежка столица 2017, ще бъде със специалното участие на световните гост-звезди Константин Тодоров и Андра Линте, както и на националните шампиони Полина Кимова и Кольо Димов.

Фестивалът започва на 18 август на открито пред Фестивалния и конгресен център с модула „Докосни се до танците“ от 17 ч. Следващият ден е посветен на обмена на опит в залата на „Одесос денс“ на ул. „Хан Маламир“. На 20 август пред Фестивалния и конгресен център организаторите канят на открити уроци по спортни танци. Програмата ще завърши с галаспектакъл в зала 1 на ФКЦ на 21 август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама